Blog

Ultima K / Indlæg  / Artikel  / Få alt det bedste ved planter uden besværet

Få alt det bedste ved planter uden besværet

Over 80% af vores dag bruger vi indenfor. Hvordan gør vi så tiden indenfor bedst mulig? Hos Ultima K ved vi, at planter på kontoret, institutionen eller i skolen gør en positiv forskel. Men i en travl hverdag kan det være svært at finde tid til vanding og pleje, så planterne ender ofte med at visne kort tid efter.

Heldigvis har det tyske firma styleGREEN skabt en smuk og praktisk løsning. De producerer elementer i flere størrelser af enten mos, blomster eller blade. styleGREEN har gjort det til sit mål at skabe grønnere indretninger og bringe naturen indenfor. Hvorfor? Fordi det har en positiv indvirkning på menneskers velvære, mindsker støj og skaber en naturlig og rar atmosfære. Og de mange små detaljer i sammensætningen af planter gør, at dit øje kan tage sig en ‘natur-pause’ fra computerskærmen.

Alle styleGREENs produkter afspejler sloganet “100% nature, 0% care”. Og det gør dem til et rigtig godt bekendtskab, fordi du kan nyde alle fordelene ved planter uden besværet. Og med en produktion i EU af oplærte florister, kan du altid forvente en høj kvalitet og et flot, naturligt design.

Det tyske firma har udviklet deres helt egen konserveringsproces, som beskytter planterne. Processen er baseret på madfarve og glycerin og dermed helt ufarlig. Vandet i planterne bliver erstattet af glycerin, mens madfarven erstatter klorofylet. For dig betyder det, at du ikke skal bekymre dig vand eller lys til planterne, og deres antistatiske egenskaber forebygger samtidig, at de samler støv.

Ultima K er glad forhandler af styleGREEN. Tag endelig kontakt til os, så vi kan tale om dine muligheder for at få mere grønt ind i din dagligdag. Alt efter dit behov kan du få hele vægge eller mindre elementer, for eksempel piktogrammer, udført i planter og mos.

Skal kontoret være grønnere?

Tag fat i vores konsulent Emil Krabbenhøft på:
Tlf: +45 28 43 53 81
Mail: ek@ultima-k.dk